14 maj 2016
13:00

Kubikenborgs IF P04

Referat: Matfors IF P04 blå - Kubikenborgs IF P04

Jämnt spel över hela planen. Jag tycker vi tagit ett litet steg framåt spelmässigt sedan förra helgen. Vi vårdar bollen lite nogrannare och skjuter inte bara bort den när vi blir pressade. Lite bättre markeringsspel och lite närmare i försvaret även om det behöver bli ännu lite bättre.
I början av andra halvlek har vi en mycket bra period där vi trycker på konstant mot deras mål. Vi lyckas dock inte få till nåt mål. Spelet utjämnas och sedan har Kuben en bra period mot slutet där de i en frispelning lyckas pilla in segermålet.
Matchen slutar med förlust, 0-1, men det kunde lika gärna ha varit omvända siffror.

Rasmus, Levis, Edvin L och Armas förstärkte från P05.

Enligt Medelpads fotbollsförbunds riktlinjer ska vi inte ange resultat på matcherna på våra hemsidor eftersom det då automatiskt skapas tabeller som syns på alla lags hemsidor som valt att importera den aktuella serien.
Från och med nu kommer vi därför att redovisa att alla matcher slutar 0-0.